Una mica de màgia, si us plau

Aquest cop, amb un esperit màgic y molt rellevant per a aquestes dates em complau compartir amb vosaltres una reflexió escrita per una escriptora de gran nivell, Sandra Miguel Comas, la meva estimada dona. Espero que sigui un prinicipi d’una col·laboració professional de molt molt molt llarga durada. T’estimo molt preciosa!

Fa quatre anys i mig vaig ser mare d’un nen meravellós. I durant tot aquest temps no he deixat de donar les gràcies per aquest regal que m’ha concedit la vida.

Ara que comença el Nadal veig ens els seus ulls plens d’innocència la necessitat, que crec que tenim tots, de creure en la màgia. La realitat del món dels adults, moltes vegades, acostuma a ser grisa i feixuga. En canvi els ulls dels infants, amb el seu filtre d’il·lusió, veuen la màgia de la vida allà on miren. Qualsevol fet quotidià desperta la seva curiositat científica i les preguntes per tal d’entendre el món són cada cop més precises.

Aquestes festes, com ja fa més de quatre anys, intentaré viure-les amb una mirada d’infant. Hi ha molt per comprar, per cuinar i preparar. Tot està ple d’embussos i presses, però…És Nadal. Temps de família, de converses a taula, d’abraçades i anècdotes repetides anys rere any.

El món no és perfecte, ni nosaltres tampoc, sempre hi han desgràcies i injustícies, pobresa, guerres, malalties. Tot i així, encara queden moments plens, intensos, petites engrunes de felicitat a les que tots ens hem d’agafar. Per això intento gaudir de la màgia compartint-la amb els meus, sobre tot quan miro com brillen els ulls del meu fill quan pensa en els regals del Pare Noel i dels Reis. Sense saber que el regal més especial que rebré jo serà el seu somriure en obrir-los.

El meu desig per aquest Nadal és que tothom tingui un minut del seu temps per trobar-se amb el seu nen o nena interior. Que puguem connectar-nos i sentir joia només pel fet de estar vius. Bon Nadal a tothom !!!

Sandra Miguel Comas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies